onsdag 4 juni 2008

Tävling vinn presentkort! Hitta 3 jeans...

Nu har vi en kul tävling på G. Hitta 3 jeans på våran sajt som ligger gömda på produktsidorna. Symbolen ser ut så här (till vänser).
När du hittat de 3 jeansen så mailar du in till oss. Märk mailet jeans tävling. Skriv i mailet på vilka olika produktsidor du hittade jeansbilderna och du är med i utlottningen om ett presentkort på 1000 kr. Skriv också en motivering varför du borde vinna!
Tävlingen gäller under vecka 23 & vecka 24. Lycka till.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vi har fört ryktet om din tävling vidare. Tipsa oss gärna om du anordnar fler. Trevlig helg!

/Angelica

Anonym sa...

jag förstod inte riktigt hur tävlingen går till. ska man gå in på StellaKei.com? och sen då?

Stella Kei sa...

Angelica. Perfekt, det skall jag absolut göra! =)

Jenny.
Japp, ska försöka förtydliga reglerna. På www.StellaKei.com finns tre symboler gömda under olika produktsidor, leta upp symbolerna på hemsidan och skicka in ett mail med vart du hittatde dem. Har du hittat alla symbolerna och och har skrivit den coolaste motiveringen vinner du! Lycka till!

Anonym sa...

Nu har jag mailat er : )

Anonym sa...

Och vem vann?

Stella Kei sa...

Hej! Vinnaren kommer att utses under kommande vecka på fredag den 12 juli. Vi har fått in mängder av svar. Lycka till allihopa. Det kommer ett blogginlägg med vinnaren på fredag!

Stella Kei sa...

Anna Lund från Stockholm prickade in alla 3 rätt. Det var många rätta svar med många bra motiveringar. Totalt deltog 232 personer i tävlingen. Vi fick till slut lotta mellan topp 10 kandidaterna. Vinnaren kammade hem 1000 kr i presentkort. Ett stort gratis Anna!!!